STRAŽIŠKA TRŽNICA (11.9.2015)

V petek 11. septembra 2015 od 17 ure do 19 ure je bila tržnica na Baragovem trgu v Stražišču s predavanjem – predstavitvijo ponudnikov s tržnice ob 19h

V tem času sso se predstavila tudi društva, ki delujejo v Stražišču. September je namreč začetek šolskega leta in takrat se otroci odločajo med številnimi ponudbami športnih, kulturnih in drugih dejavnosti. Zato menimo, da je čas primeren za to, da otrokom, ki skupaj s starši obiščejo tržnico, predstavimo čimveč možnosti interesnih dejavnosti.

Na stojnicah so si obiskovalci lahko vzeli reklamni material, letake z urniki treningov, vaj oziroma srečanj in kontaktnimi podatki. Otroci pa so streljali na gol, metali na koš...

Krajane smo na septembrsko tržnico povabili tudi z izdajo Sitarja, v katerem so predstavljena vsa sodelujoča društva. Vsa gospodinjstva v Stražišču so ga prejela nekaj dni pred tržnico.

Po končani tržnici ob 19. uri pa smo povabili vse krajane in obiskovalce tudi na dve zanimivi predavanji. Iztok Šlebir je predstavil uporabo čebeljih pridelkov in čebelarstvo, potem pa sta Matej Fister iz Ekokmetije Porta in Primož Krišelj iz Ekokmetije Pri Šuštarju predstavila primer dobre prakse na temo eko kmetijstva.

Ponudniki in njihova ponudba na tržnici (v ponudbi so tudi kontakti, da se z njimi lahko dogovorite tudi za dostavo ozimnice).

Organizator: Društvo Sorško polje v soorganizaciji s KS Stražišče in KUD Bitnje

                                                                       

Tržnica, na kateri lahko kupite domače pridelke in izdelke je vsak drugi petek v mesecu.

     

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com