RAZLIČNE VRTNE GREDE V RAZLIČNIH OKOLJIH IN ROKOVANJE Z NJIMI (2.4.2016)

Permakulturna delavnica je bila v soboto, 2. 4. 2016 od 9. do 17. ure na vrtu pri delavnicah skupnosti Barka v Zbiljah 1k

Na delavnici je permakulturna učiteljica Jožica Fabjan v teoretičnem delu spregovorila o različnih gredah, v različnih ambientih s povdarkom na dvignjenih gredah, njihovo izdelavo in kasnejše rokovanjem z njimi v smislu vzpostavitve trajnostnega vrta. Obravnavali smo tudi principe setve in saditve rastlin na grede. V praktičnem delu pa smo naredili visoko gredo, ter jo zasadili.

Število udeležencev je bilo omejeno - prijava možna do zapolnitve mest na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Prijavljeni so nekaj dni pred delavnico dobili po elektronski pošti navodilo, kaj potrebujejo za permakulturno delavnico.

Dodatne informacije:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka

                                                                                                                 Word Icon     PDF-icon                                                                       

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com