RITMI V NARAVI – KAKO JIH LAHKO KORISTNO UPORABIMO V VRTU (11.1.2017)

Predavanje je bilo v SREDO, 11. januarja 2017 ob 18. uri v OŠ Medvode, Ostrovrharjeva 4

Za lažje razumevanje situacij v vrtu moramo poznati delovanje ritmov v naravi, na kar vpliva Sonce, Luna, planeti ter ozvezdja Zodiaka.
V uvodnem delu je bil predstavljen poglobljen pregled vplivov planetov na živi svet. V nadaljevanju pa, kako te vplive s pridom uporabljamo pri vrtnarjenju.
Predavala je ga. Fanči Perdih, ki pomaga ohranjati avtohtona slovenska semena in je vodja edine slovenske ekološke semenarske hiše Amarant, ki se od leta 2007 ukvarja s pridelavo ekoloških semen zelenjadnic in delno zelišč.

Pred in po predavanju je potekala prodaja semen Amarant z 10% popustom. Semena smo lahko naročili v naprej  preko spletne strani www.amarant.si  s pripombo: »prevzem predavanje Sorško polje«ali pa na tel: 070 744 748 - Fanči.

Dodatne informacije: Matjaž Jerala, tel. št.: 041 348 199, e. pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka, ter Kooperativo Amarant

                                                                                                                             Word Icon     PDF-icon                                                                       

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com