ZNANJE ZA ŽIVLJENJE (4.1., 18.1., 1.2., 15.2., 1.3., 15.3., 28.3.2018)


Predavanja bodo ob četrtkih, 4. in 18. januarja, 1. in 15. februarja, 1. in 15. marca in v sredo 28.3.2018 ob 17. uri v delavnicah Skupnosti Barka, Zbilje 1k

Strokovnjak za odnose, vzgojo in osebnostni razvoj Andrej Pešec nas bo na prvih dveh srečanjih popeljal na področje osebnostne rasti, našega odnosa in razumevanja samega sebe.
Na prvem predavanju 4.1.2018 z naslovom Preprosto življenje, napredno razmišljanje bomo dobili odgovore na vprašanja: Kako živeti preprosto, a napredno?  Kje so skrivnosti neizkoriščenega potenciala posameznika, družbe in planeta?  Izjemna moč sinergije sodobnega znanja in starodavne modrosti. Z naravo do miru, zdravja in svobode.  Vedno dobimo vse, kar potrebujemo, če delamo korake v pravo smer. Kaj lahko tu naredi vsak izmed nas? Vprašanja in odgovori, diskusija.

Na drugem predavanju 18.1.2018 z naslovom Kako premagamo stres, strah in tesnobo bomo dobili odgovore na vprašanja: Kaj oblikuje naše strahove?  Kako razviti miren um in ostro inteligenco ter postati neustrašen?  Kako na nas vplivajo mediji, dozorevanje in interni dialog? Vloga modrosti, smiselnih življenjskih predpostavk in osebnega razvoja. Osvobodi se strahu in razvij neskončni potencial. Kaj vse vpliva na naše počutje, sposobnosti in odnose?  Zakaj vse pogosteje zbolevamo za stresom? Kakšna je vloga stresa?  Kako umiriti in zadovoljiti naš um, misli, občutki in želje? Kako do učinkovite psihofizične regeneracije? Vloga smisla in ciljev v življenju. Kako se trajno znebiti stresa in najti pravi mir ter zadovoljstvo.

Na tretjem srečanju 1.2.2018 bo osebnostna svetovalka Tatjana Miljavec odnose prikazala s povsem druge plati… Zanimalo nas bo… zakaj smo na Zemlji … Zakaj smo se rodili ravno v tej družini …  Zakaj nas obdajajo prav ti ljudje? Je res, da smo živeli z ljudmi, ki nas obkrožajo, skupaj že v prejšnjih življenjih? Zakaj so nekateri naši odnosi tako težki? Kaj naj bi se naučili iz njih? Kako jih izboljšati? Zakaj se vedno znova srečujemo z odpuščanjem?
Na odnose bomo pogledali z vidika zakonov Vesolja.

Med številnimi, v svetu že dolgo poznanimi alternativnimi metodami zdravljenja je tudi homeopatija, ki pa pri nas ne more in ne more zaživeti  in dvomljivcem dokazati svojo učinkovitost. Na četrtem srečanju 15.2.2018 nas bo predsednica društva Svetllin Marija Novak seznanila z osnovami homeopatije. Govorila bo o praktičnosti homeopatskih pripravkov, ki nimajo negativnih stranskih učinkov, kako so izdelani, na kakšen način učinkujejo, kako jih moramo zaužiti, da ne nevtraliziramo njihovega učinka, katere naj bi imeli vedno pri roki v domači lekarni.
                                                                                                                                                                          Vabilo:   Word Icon     PDF-icon            

Na petem srečanju 1.3.2018 nam bo predavateljica in pisateljica o zelenjavnih, sadnih in vegetarijanskih jedeh, ter sokovih Mateja Reš pripravila kuharsko delavnico.

Na šestem srečanju 15.3.2018 bo strokovnjak s področja ekoloških gnojil in škropiv g. Mitja Križan pripravil predavanje: »Ozaveščanje o naravnih rešitvah za rastline v vašem domu in okoli njega«.

                                                                                                                                                                          Vabilo:   Word Icon     PDF-icon  

Na sedmem srečanju v sredo 28.3.2018 predavanje z naslovom Tradicionalna evropska medicina – Hildegardina medicin 

                                                                                                                                                                          Vabilo:   Word Icon     PDF-icon  

Pripravite vprašanja.

Zaželen prispevek je 5 eur za vsako predavanje. Za vseh 6 predvanj 23 eur, za člane društva Sorško polje 15 eur. 

Dodatne informacije: Matjaž Jerala, tel. št.: 041 348 199, e. pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka, društvi Pandurang, Svetlin in Nasmeh srca s.p.


Prijazno vabljeni!                                                                                                                                         
                                                        

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com