CELOSTNA VADBA - PREDSTAVITEV (3.10.2018...)

dogodki so bili od SREDE 3.10. ob 19 uri v delavnicah Skupnosti Barka Zbilje 1k                           

Celostna vadba

Celostna vadba je bila druženje, kjer smo skušali utišati um in prisluhniti kaj nam sporoča telo.
Trudili smo se trdno prizemljiti, narediti naše telo čim bolj pretočno in odprto za prebuditev in ohranjanje življenjske energije, vitalnosti, odličnega počutja in dobrega hormonskega ravnovesja.
Učili smo se pridobivati in usmerjati energijo, da se bomo lažje  soočali z izzivi našega časa. Skušali smo začutiti in odpreti srce.

Izvajali smo način gibanja kjer z nežnimi, usmerjenimi gibi in umirjenim dihanjem odpre energijske kanale in nas napolni z energijo in poveča našo vzdržljivost in odpornost, kar aktivira  čistilne funkcije limfnega sistema. Zmanjšuje stres, utrujenost in odpravlja številne bolezni kot so glavobol, artritis, revmatizem, probleme z jetri in žolčnikom, ledvicami, srcem itd.  Pravilni položaj telesa, tekoče gibanje in dihanje omogoča, da se odprejo energijski kanali (meridiani) in se v globokem notranjem miru krepi življenska energija. Celice našega telesa se lahko regenerirajo le takrat ko smo v stanju globokega notranjega miru. S tovrstno redno vadbo se ponovno vzpostavi harmonija v telesu, ki se odraža v pomladitvi in življenjski moči.

Skupaj smo prepoznavali in odpravljali vzroke za najbolj pogoste težave, ki nas ovirajo pri življenju, kot so kronična utrujenost, brezvoljnost, tesnoba, kronične bolečine zaradi starostno pogojenih stanj ali poškodb, hormonsko neravnovesje, zmanjšana gibljivost, kalcinacija, osteoporoza, artroza, itd. Naučili smo se, kako si lahko sami pomagamo izboljšati zdravje, vitalnost in prožnost z gibanjem (več sklopov izjemno učinkovitih vaj), pravilnim dihanjem in pravilno prehrano.

Vadba je potekala v dnevnem centru Barka na Zbiljah ob sredah od 18. do 19.30 ure.

Predstavitev in 1. srečanje 3.10.2018 ob 19 uri

Organizator: Društvo Sorško polje


Marjana Mlinar
Že od otroštva je gibanje sestavni del mojega življenja. Od nekdaj so me zanimali vzroki za nastanek bolečin in bolezni in odpravljanje le teh. Pomembno je, da redno delujemo in se očiščujemo na vseh nivojih. Že 20 let redno pomagam ljudem, vodim vadbe za vzpodbujanje zdravega življenjskega sloga in individualne treninge pri poškodbah in težjih zdravstvenih težavah, poučujem na delavnicah po celotni Sloveniji in tujini. Veselim se srečanja z vami.
Tekom let sem pridobila veliko certifikatov za:
Wudang Tai chi 18 forms - 2010
Wudang Chi Gong - 2010
Shiatsu terapevt - 1997
Maserka  - Tajska masaža - 1998
Maserka - Klasična masaža - 2006
in še različne diplome, certifikati in izobraževanja na področju prehrane itd.

                                                                                                                                                                  

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com