Za zdravje

 

Namen projekta

Namen projekta “Skupaj za zdravje, človeka in narave” je ravno v tem, da pokaže smer in pomaga tistim, ki so se odločili odpraviti “domov”. K svoji izvirni kodi, lepoti, ljubezni in svetlobi. Kaj želimo, naj pove že naslov projekta. 

Kaj je projekt "Skupaj za zdravje človeka in narave"?

Vir dragocenih informacij in podatkov za vse, ki si prizadevajo za življenje brez strupov, zdravljenje brez strupov in naravo brez strupov! Nismo zveza niti formalna ustanova.
Ni glasovanja, občnih zborov, komisij in odborov. Povezujemo se projektno. Tam, kjer imamo skupne potrebe in prizadevanja. Sodelovanje poteka po načelih hitre izmenjave ponudb in povpraševanja.

 

VSEBINA (http://www.zazdravje.net/o_projektu.asp)


TISKANE NOVICE
Glasilo projekta, mesečne novice Skupaj za zdravje človeka in narave, izhaja že od leta 2005, mesečna naklada pa presega 40 tisoč izvodov.
Tiskane novice so brezplačne in vas čakajo na naših info točkah, za dostavo na dom pa prispevate le stroške pošiljanja.
Novice v elektronski obliki si lahko ogledate na povezavi: http://www.zazdravje.net/novice_pdf.asp


LOKACIJE
Na Sorškem polju tiskano obliko novic lahko dobite na naslednjih lokacijah: v vrtcih Orehek in Mavčiče, OŠ Orehek in Medvode, prodajalni kmetije pr`Gregorc v Prašah, frizerskem salonu Ostriženi Nace v Mavčičah, trgovini Zorman v Zbiljah, Kmetijski zadrugi v Medvodah trgovini v Retečah, dvorani KS Godešič in bifeju športnega društva Kondor v Godešiču, Sivki in KZ Trata, kmetijski trgovini Cegnar v Virmašah, , KUD Bitnje, v trgovini Mak in v knjižnici v Stražišču.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com