Za zdravje


Namen projekta

Namen projekta “Skupaj za zdravje, človeka in narave” je ravno v tem, da pokaže smer in pomaga tistim, ki so se odločili odpraviti “domov”. K svoji izvirni kodi, lepoti, ljubezni in svetlobi. Kaj želimo, naj pove že naslov projekta. 

Kaj je projekt "Skupaj za zdravje človeka in narave"?

Vir dragocenih informacij in podatkov za vse, ki si prizadevajo za življenje brez strupov, zdravljenje brez strupov in naravo brez strupov! Nismo zveza niti formalna ustanova.
Ni glasovanja, občnih zborov, komisij in odborov. Povezujemo se projektno. Tam, kjer imamo skupne potrebe in prizadevanja. Sodelovanje poteka po načelih hitre izmenjave ponudb in povpraševanja.

 

VSEBINA (http://www.zazdravje.net/o_projektu.asp)


TISKANE NOVICE
Novice projekta so v petih letih iz letaka prerasle v bilten, iz biltena pa v revijo, ki jo izdajamo mesečno in je že dosegla naklado 34.000 izvodov.
Novice so brezplačne in jih lahko prevzamete na več kot 300 info točkah po vsej Sloveniji. Možno jih je naročiti tudi na domači naslov (navodila najdete v vsaki številki).
Novice v elektronski obliki si lahko ogledate na povezavi: http://www.zazdravje.net/novice_pdf.asp


LOKACIJE
Na Sorškem polju tiskano obliko novic lahko dobite na naslednjih lokacijah: v vrtcih Bitnje, Orehek in Mavčiče, OŠ Orehek, prodajalni kmetije pr`Gregorc v Prašah, frizerskem salonu Ostriženi Nace v Mavčičah, trgovini Zorman v Zbiljah, trgovini v Retečah, dvorani KS Godešič in bifeju športnega društva Kondor v Godešiču, Sivki in KZ Trata, kmetijski trgovini Cegnar v Virmašah, Smrekca centru v Žabnici, KUD Bitnje, v trgovini Mak in v knjižnici v Stražišču, trgovini Zuja in turistični kmetiji Na poljani na Meji.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com